Links

www.casadirenzo.nl

Hier kunt u terecht als u wilt reserveren in ons restaurant.

www.adviespuntzorgbelang.nl

Adviespunt Zorgbelang biedt gratis ondersteuning bij het regelen van passende zorg bij een Wlz-indicatie ( Wet landurige zorg). U kunt bij ons terecht voor:
 - Informatie/ advies over wet- en regelgeving en de verschillende mogelijkheden van zorg
 - Ondersteuning bij het kiezen van een voor u passende zorgaanbieder
 - Ondersteuning bij het opstellen, evalueren en bijstellen van zowel uw persoonlijke plan als uw zorgplan.

- Hulp bij het aanvragen van uw PGB

- Bemiddeling wanneer u er met uw zorgaanbieder niet uit komt

Wij werken onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoren en gaan altijd uit van uw belang. We zijn er voor iedereen die gebruik maakt van de Wlz. Ook voor mantelzorgers. Onze ondersteuning kost u, behalve de lokale telefoonkosten, niets.

U kunt ons bellen via telefoonnummer 013-20 20 055 op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen: clientondersteuner@zorgbelang-brabant.nl 

www.autisme.nl

De website van de NVA ( Nederlandse autisme vereniging). De NVA zet zich in voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten. Op de website vindt u verschillende informatie over autisme, autisme en leren/werk en de laatste ontwikkelingen. 

www.balansdigitaal.nl

Balans is de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder ADHD, dyslexie, het Syndroom van Asperger en PDD-NOS. Op de website vindt u informatie over verschillende stoornissen, informatie over regelingen en vergoedingen op zorggebied, actueel nieuws en de mogelijkheden tot een lidmaatschap.

www.hkz.nl

Voor informatie over ons keurmerk en ons kwaliteitszorgsysteem

www.nah-cafebrabant.nl

Op deze website kunt u informatie vinden over de NAH-cafés in Brabant. NAH staat voor 'Niet Aangeboren Hersenletsel'. NAH café-Brabant wil zich inzetten om mensen met NAH weer een plek te geven in de maatschappij, door ze een uitgaansgelegenheid te bieden waar begrip is voor elkaars beperkingen.

www.pgb.nl 

Per Saldo is de belangenvereniging voor mensen met een pgb.Op de website kunt u informatie vinden over PGB en de wetten en regels die er gelden.

www.zorgbelang-brabant.nl

Zorgbelang komt op voor de belangen van iederen die gebruik maakt van zorg, de jeugdwet of maatschappelijke diensverlening.